Idag är det vanligt att använda appar till det mesta. Du kan köpa mat online, verifiera dig, sköta bankärenden och till och med träna via appar. En fördel med att använda olika appar är att du har allt samlat i mobilen. Har du inte råd med en personlig tränare eller helt enkelt vill lägga pengarna på något annat finns det hälsoappar.

Bra träningsövningar

Funderar du på att göra ett bröstlyft kan det vara bra att ha fokus på det området vid träning. Det finns många övningar där du kan träna upp din bröstkorg. Bänkpress är en av de populäraste övningarna för just detta område. Armhävningar är även det en bra övning för att träna överkroppen. Vill du ha en övning som tar på lite olika ställen är burpees en effektiv övning. Utöver en stark överkropp kommer du även träna ben, rumpa och mage. I dessa hälsoappar kan du hitta alltifrån träningsprogram till hälsosamma måltider. Det finns till exempel en gratis stegräknare som du kan använda. Det har länge rekommenderats att du skall gå omkring 10 000 steg per dag.

Hälsosam mat

När det kommer till måltider kan det vara svårt att hitta inspiration. Då är det perfekt att använda en app som tipsar om hälsosamma måltider. Bara för att det är hälsosam mat behöver det inte vara tråkigt. Användning av appar är väldigt smart då de flesta redan har med sig mobilen till gymmet. Kan du inte ta dig till gymmet så går det lika bra att träna hemma. Då kanske du inte behöver göra ett bröstlyft om du kan träna din överkropp. Genom att använda hälsoappar i mobilen får du tips på övningar både med och utan träningsredskap.

Bra appar för träning

Några bra träningsappar som du bör hålla koll på är Nike+ training club, Mized, Steven och Full Fitness. Hos flera av de här apparna kan du välja nivå och träningsform utefter vad du tycker om. Letar du efter lite kortare träningsövningar som kan göras hemifrån så rekommenderas appen Seven. Under stressiga dagar så räcker det att bara träna lite. En promenad på 15 minuter är tillräckligt eller ett litet träningspass på 10 minuter. Det viktiga är att du rör på dig lite varje dag för att kroppen skall hålla igång. De flesta appar kostar inte heller något. Dock så kan vissa tjänster i dessa appar kosta en slant. Det är dock upp till dig själv om du vill kosta på dig detta eller använda dig av gratistjänsterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *