Avancerade appar med moderna finesser i all ära, men ibland är man bara ute efter en enkel stegräknare som räknar hur många steg man faktiskt tar. Stegspårning är en enkel och smidig app som fungerar till både Android och iOS och som har en inbyggd sensor som spårar dina steg.

Stegspårning kommer med mängder med fördelar och är faktiskt en av de smidigaste stegräknarna på marknaden idag. Den inbyggda sensorn gör att du kan ha på appen hela dagen, utan att den kommer dra onödigt mycket batteri. Den fungerar även lika bra när skärmen är låst och oavsett hur du bär din mobil. Stegspårning kan känna av steg även om mobilen ligger i väskan, fickan eller i din hand.

Ytterligare en orsak till att vi älskar Stegspårning är att den är helt gratis och helt privat. Det innebär att du inte behöver fylla i någon privat eller personlig information om dig själv. Alla funktioner finns tillgängliga även för den utan log in, men vill du ändå skapa ett konto är det fullt möjligt. Välj mellan stegräknare, avstånd, kaloriräkning och mycket mer. Genom att se dina mål uppfyllas kommer du att bli mer och mer motiverad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *