Tack vare tekniken finns det idag många smarta hälsoappar som hjälper både kropp och själ. Är man stressad finns det bra appar som kan hjälpa till att gå ner i varv med övningar och annat. Det finns mycket som man kan känna sig stressad över i vardagen och det kan även handla om allt dyrare elkostnader. Då kan man på Tibber.com/se/ få riktigt billig el med smarta funktioner och via en app som kan sänka elkostnaderna rejält.

Mindre stress och mindre elkostnader med Tibber

Att känna stress över dyra elräkningar är jobbigt för de flesta och elpriserna har i dagens samhälle skjutit i höjden rejält. Då är det mycket praktiskt att använda de tjänster som Tibber.com/se/ erbjuder, vilket innebär en lägre elkostnad för hela hushållet. Med smarta Tibber får man som kund tjänster där man sänker elräkningen där man bland annat styr värmeregleringen i huset. Med appen genom Tibber kopplar man upp en värmepump eller termostat för att få lägsta elpriserna under uppvärmning. Det innebär att appen sedan ser till att reglera värmen efter elpriser när de är som lägst, eller med hänsyn till vädret. Man kan även smartladda sin elbil då man ansluter sin laddstolpe eller laddbox och elbilen laddas smart när elpriserna är låga. Med tjänster på Tibber.com/se/ får man en mycket billigare el och har man solceller kan man även tjäna på överskottet!

Stressfri vardag och bättre elpriser

Har man anslutit sig till tjänsterna på Tibber.com/se/ får man en mer stressfri vardag då man slipper bekymra sig över ekonomin kring elkostnader i villan. Med Tibber.com/se/ kan man alltid vara trygg att få de lägsta elpriserna baserat på timpris av elförbrukning. Då kan man vara lugn kring elpriser och slippa känna stress över höga elkostnader. Precis som det finns appar för den fysiska hälsan så finns det också appar i syfte att må bättre och känna mindre stress. Stress kan ibland även ge påslag av ångestattacker för vissa och då finns det en app med andningsövningar mot ångest, vilket hjälper att fokusera och varva ner. En ny och intressant studie på Uppsala universitets Kunskapscentrum, visar lovande resultat kring en app som kan lindra posttraumatisk stress, vilket har en betydande roll för de som lider av PTSD. Stress kan också vara i en form av vardagsstress på arbetet, när man ska hämta barnen på skolan eller kanske hinna till ett viktigt möte. Det finns också appar med mindfulness där man kan slappna av med avslappningsövningar, eller lyssna på lugnande musik med guidning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *