Det finns flera anledningar till varför du bör ladda ner en hälso app till din mobiltelefon. Med hjälp av en sådan applikation får du bättre koll på din hälsa och kan således upptäcka om något värde börjar gå åt fel håll.

Som företagare finns det många sätt som du kan förbättra arbetsmiljön på arbetsplatsen. Du kan t.ex. se till att alla anställda får tillgång till en bra hälsoapp, men du kan också satsa på snygga profilkläder från Printer till företaget. En av de främsta fördelarna med profilkläder är att det ger en helt annan samhörighet och teamkänsla, något som i sin tur får fler att trivas på arbetsplatsen. Välj mellan skjortor, t-shirts eller hoodies, alternativt mössor och kepsar beroende på behov.

Bästa apparna för hälsa

En hälsoapp är något som alla kan ha användning för. Är du företagare kan det gynna dig och din verksamhet lite extra. En hälsoapp som alla medarbetare använder sig av minskar risken för sjukskrivningar och gör det möjligt för dig att fånga upp medarbetare som börjar visa tecken på stress eller utmattning. Här nedan listar vi några av våra absoluta favoriter.

1. Mood Meter – App för att spåra när och varför du känner dig nere eller arg

2. T2 Mood Tracker – App för psykiskt mående

3. Qardio hjärthälso – Mät EKG, hjärtfrekvens, blodtryck och mycket mer

4. My Therapy – Koll på vikt och blodtryck, samt påminnelse om medicinering

5. Lifesum – Perfekt för dig som vill ha koll på näringsintaget

6. Shim – Minska stress och höj livskvaliteten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *