Idag är det många människor som kämpar för att behålla sin drömvikt eller som vill gå ner ett kilo eller två. Önskad viktnedgång är vanligast efter jul när man har ätit lite för mycket gott, men också inför sommaren eller i samband med ohälsa och övervikt. Genom att gå ner ett kilo eller två kan du inte bara känna dig mer självsäker i din kropp, utan du blir också hälsosammare och orkar mycket mer.

Att ta hjälp av en kaloriräknings-app är ett bra alternativ för den som vill få hjälp med viktnedgången och som samtidigt vill ha en app som är rolig och underhållande. FatSecret är ett riktigt bra verktyg som innehåller mängder med olika livsmedel och varumärken, men som också har statistisk och andra viktiga funktioner som du kan använda dig av. På nyhetssidor kan man se reklamer om produkter som ska hjälpa dig att gå ner i vikt, men det enklaste och bästa sättet är faktiskt att ha koll på hur många kalorier du får i dig!

Kostnadsfri app med många funktioner

FatSecret är en app som är mycket enkel att använda sig av. Här fyller du bara i uppgifter om dig själv och sätter upp dina mål. Appen räknar sedan ut hur många kalorier om dagen som du behöver få i dig för att du ska kunna gå ner i vikt och samtidigt må bra och orka med dagens alla bestyr. Du väljer enkelt mat från listan med restauranger, varumärken, livsmedel, snacks och dryck. Därefter räknar appen ut hur mycket du har fått i dig från ditt dagliga rekommenderade kaloriintag, så att du vet hur du ligger till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *