Sommaren är i antågande och med det även skönt väder, god grillad mat och kanske en och annan glass. Det kan lätt bli för mycket av det goda på sommaren och därför är det även viktigt att ta hand om sin kropp, både invändigt och utvändigt. Innan solen blir för stark kan därför ett besök på Hudoteket vara lämpligt. På Hudoteket hittar du exempelvis solkräm till både barn och vuxna, men även mängder med andra bra produkter för kroppen och huden. Man vill ju få en fin bränna där man inte riskerar onödiga skador från solens strålar.

Glöm inte träningen

Under semestertider är det lätt att man kommer ur den vanliga rutinen och då kan det bland annat bli så att träningen åsidosätts. Det i takt med att man äter för mycket kan leda till en oönskad viktuppgång. Om det sker kan appen EasyFit vara bra att ladda ner då den gör det enklare för dig att gå ner i vikt igen. Ett bra tillägg till den appen, är att ha en app som kan hjälpa dig att hålla koll på kalorierna. Då finns FatSecret till din hjälp, och det är dessutom en kostnadsfri app med många bra funktioner. Orkar man inte ta sig till gymmet kan man träna hemma under semestern för enkelhetens skull.

Andra bra appar till träningen

Det finns en uppsjö med appar för träning och alla har sina olika för- och nackdelar. Men visste du att det dessutom finns en app där du får poäng för dina steg? Poängen kan du sedan byta ut mot produkter och rabatter. Det är faktiskt sant och det gör att man får lite extra motivation att ta sig ut och röra på kroppen. Apparna heter Stepler och Sweatcoin. De är båda enkla att använda, man bara registrerar sig och sedan är det bara att sätta i gång att röra på sig. Med Stepler kan man just nu gå sig till en mobiltelefon. Dock krävs det en hel del ansträngning och man kan inte få obegränsat med poäng på en dag. Men är man ihärdig och ser det långsiktigt så kanske man till sist står där med en ny mobiltelefon i händerna. Eller något annat roligt som finns i Steplers shop. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *