Pacer Pedometer är det självklara valet för dig som vill räkna steg och som inte vill ha andra avancerade eller knepiga funktioner att hålla koll på. Med den här stegräknaren får du en app som är specifikt framtagen för ändamålet och som hjälper dig att ha koll på hur många steg om dagen som du tar. Det kommer inte bara ge dig en bättre överblick av din kaloriförbrukning, utan det kommer även att motivera dig till att vilja gå mer.

Pacer Pedometer skiljer sig på flera sätt från klassiska kaloriräknare. Här kan du inte bara se hur många steg om dagen du har gått, utan du kan även se hur långt avstånd du har promenerat och hur länge du har gått. Pacer Pedometer hjälper dig att ha koll på att du får den dagliga motion som du behöver för att få en mer hälsosam vardag. Idag är det tyvärr många som är alldeles för stillasittande och det påverkar både den fysiska och mentala hälsan negativt.

Så fungerar appen

Pacer Pedometer kan med fördel användas även om du inte har den öppen på din mobilskärm, men mobilen kommer fortfarande att behöva vara påslagen för att den ska kunna räkna dina steg. Det enda du behöver göra är att ladda ner den till din telefon och därefter är den redo att användas direkt. Du behöver inte fylla i personliga uppgifter om du inte vill, men fördelen med detta är att du då får en statistisk som du faktiskt kan jämföra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *